Erfa-forløb

Da jeg har taget og løbende tager efteruddannelser/kurser,  har jeg lavet nogle forskellige forløb (til nedsat pris, selvfølgelig) hvor focus vil ligge på en bestemt terapiform i starten af forløbet, (for at få et mere klart billide af hvad netop den kan gøre) og så fylde de terapiformer, som kan give  mening for den enkelte hest, på efterhånden i forløbet.
 
Forløbene indeholder 3-4 gange terapi/afbalancering af 60 - 90 min varighed.
 
Jeg beskriver i underafsnittene hvad de forskellige forløb går ud på, og hvilke problematikker som især kunne være aktuelt i forhold til forløbet.
 
Hvis du mener at et af forløbene kunne give mening for dig og din hest, så skriv en mail til mig på Li-loni@hotmail.com og beskriv hvorfor.
 
Er du i tvivl om hvilket forløb passer bedst, så skriv alligevel, og beskriv hvilke problematikker I har og vi finder ud af det.
 
Hvis det viser sig at det valgte forløb ikke passer til din hest alligevel, så justerer vi det ind, så det passer og giver mening for netop din hest.
 
Der er begrænsede pladser på disse forløb, og jeg forebeholder mig ret til at udvælge de cases hvor det umiddelbart vil give bedst mening i forhold til terapiformen.
 
Alle skal nok få besked, mit mål er at besvare inden for en uge.
Li-loni Terapi v/Lotte Nilausen | CVR: 36321970 | Bøttemosevej 9, 4690 Haslev - Danmark | Tlf.: 24967507 | li-loni@hotmail.com